Over Robbert

Hoi, ik ben Robbert.

Ik ben 38 jaar en ben geboren en getogen in Ede. Afgelopen jaar ben ik getrouwd met mijn vrouw Renata en sinds maart ben ik ook vader geworden van Robbert Henrique.

Sporten is altijd een grote hobby van me geweest, maar de afgelopen jaren stonden vooral in het teken van tennis, hardlopen, fietsen en golfen. Ook heb ik een leuke groep vrienden met wie ik regelmatig een drankje doe, naar de wellness ga of de bioscoop bezoek. Of samen sporten in de natuur met de mountainbike of de golftas. Ook reizen en schrijven zijn een grote hobby van me. Zo heb ik al eens een boek geschreven over mijn solo fietsreis van Ede naar San Remo in Italië.

Van jongs af aan heb ik geleerd bewust met mijn geld om te gaan. Echter, ik had een hypotheek op mijn woning waar ik jaar in jaar uit rente over betaalde zonder ook maar een cent af te lossen. Na mijn burn-out in 2012 gooide ik drastisch het roer om. In de eerste anderhalf jaar wist ik met een bedrag van 29.600 euro meer dan 20% af te lossen op mijn hypotheek, Door mijn hypotheekrente aan te passen gingen mijn maandlasten een jaar later vervolgens van 645 euro naar 190 euro per maand. Aflossen op mijn hypotheek voelde in deze nieuw ingeslagen weg niet als een straf. Ik profiteerde er juist van. Ik voelde me steeds vrijer, omdat ik minder financiële lasten had en meer geld overhield. Zo heb ik afgelopen jaar een sabbatical kunnen opnemen en heb ik een rondreis gemaakt door Europa. Momenteel woon ik in Brazilië en kom ik onder andere rond van de huuropbrengsten van mijn woning, waarbij mijn maandlasten inmiddels tot onder de 150 euro zijn gezakt.

Wil je graag in contact komen? Ga dan naar de Contact & Service pagina. Wil je graag meer weten over mijn website, ga dan naar de pagina Word ook levensgenieter.